tiistai 30. maaliskuuta 2010

Baron

Lauantai oli kyllä melkosen "tapahtumarikas" päivä. Koko päivä tuli painettua pää kolmantena jalkana paikasta toiseen..

9:30
Herätys

10:30
Lenkille - Ja joo, mä oon nyt alkanu lenkkeilee! Kaks viikkoo jo käyny reippaasti lenkillä ja tehny lihaskuntoo (vatsa, reidet ja pakarat) lenkin jälkeen. Ja kyllä se jo näkyykin, kiinteytyny huomattavasti.. Ehkä mä sit olisin kesäkunnossa 2010 jos jaksan vaan reenaa! ;)

12:00
Teki mieli lähtee kaupoille, niin lähdin sit kiertään kirppareita. Tai no, eipä niitä täällä oo kolmee enempää ja kahteen eksyin.

15:00
Oli tarkotus nähdä poikakaveri, mutta kun se ei tienny ehtiikö tänään, niin minäpä soitin I:lle, joka aiemmin aamulla olisi tahtonut lähtee pirkkalaan verkkokauppaan, että vieläkö ois lähdössä. Noh, sehän sopi ja lähdettiin sitten ajaan sinnepäin.

15:45
Pirkkalassa. Kierrettiin ensin se verkkokauppa, josta löysin aivan upean kameran! MÄ HALUU UU UU UUN se  !! Mutku makso 500€ niin jostain syystä jäi kauppaan.. After that kierrettiin Veskaa, jossa ihastuin H&M:n Garden Collectioniin, mutta ensimmäisellä kerralla mitään ei jäänyt käteen. I meni syömään subille ja itse lähdin kohti Vero Moda/ Onlya hakusessa biletoppi illaksi. Ja löysinkin vielä!! :)) H&M:lle oli vielä pakko päästä ja nyt ostin sieltä UPEAN perhossormuksen ja puuterihuiskan.



18:00
Takasin täällä Vammalassa. Olin luvannu viedä I:n ja M:n Heinooseen tutuille kylään.

18:15
KOTONA! Ah ihanuutta, olisin tahtonut jäädä vaan kotiin makaan, mutta lupasin poikakaverille että käyn moikkaamassa vielä sitä ennen kun lähden iltapuuhiini.

19:00
Huittinen

20:30
Kotona taas, tällä kertaa aloin meikkaamaan iltaa, tai no yötä, varten. Olin edellisenä päivänä ostanut upean kultaglitterisen luomivärin, jota piti laittaa silmiin vain sipaus, mutta pigmenttiä oli niin paljon että koko luomet oli ihan glitterissä! Ei sillä, ihan kaunis väri se oli :)



21:30
Ajelin M:n uudelle kämpälle (huom. AJELIN eli siis selvänä ;D). Hetki saatiin olla rauhassa, ennen kuin työnantajan poika tuli kaverinsa kanssa hakkaamaan ovia ja ikkunoita, väkisin oli tulossa sisälle. Seuraa sinne ilmestyi (M:lle) sitten hetken päästä lisää, tosin se seura makas koko ajan lattialla ja hoki että TAsKUSsa!

23:45
Hypättiin autoon ja ajettiin kylälle. M kävi vielä nostamassa rahaa, ennen kun mentiin baariin. Ja siis ekaa kertaa olin nyt baarissa! Koska laivaa ei lasketa :)
Baarissa oli varmaan ainakin puolet tuttuja, taas nähdään kuinka pieni paikka tää on!!





2:00 Ajateltiin lähteä pois, joten vein M:n kotiin ja sen jälkeen suuntasin myös itse omaan kotiin

Ja vähän ennen kolmea sitten pääsin nukkumaan!

Eli kaikin puolin hauska ja ainakin vauhdikas päivä oli, todellakin!!

Ei kommentteja: