keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

T.M Oy

Voutsi taas mikä päivä!

Aamulla töissä tehtiin listoja pikkumökkin nurkkiin, maalattiin ne ja tehtiin mökkiin myös ovi.

Iltapäivällä piti asentaa kaappiin hyllynkannakkeita. Noh, siinä sitten rauhassa asenneltiin kunnes yhtäkkiä, kaappi alko kaatua päälle! Just saatiin se kiinni, mutta I ehti pamauttaa jo päänsä kaappiin. Ajateltiin propata kaapit kiinni tiiliseinään. I jäi pitämään kaappia pystyssä ja itse lähdin etsimään proppuja ja ruuveja. KUNNES, aloin huutaa täyteen ääneen, kun toinen kaappi alkoi uhkaavasti kaatua! Mä jähmetyin paikalleni, jalat ei liikkunu ja I oli kiinni toisessa kaapissa, joten ei voinut ottaa kaappia kiinni, ja se kaatui maahan!
Kahva meni sisälle ovesta ja muutenki koko kaappi iha PPIIP :D Kaatumisen syyks selvitettiin huonot pohjat XD

No kun toinen kaappi oli saatu seinään niin sitten soi puhelin!

Jenni soitteli ProModelilta, että tulisinko 10.4 uusiin kuvauksiin, että eräs kuvaaja tekee hänelle ilmaista työtä. Lupauduin tietenkin sitten, mutta ongelmana on se, että meikit, tukka ja vaatteet täytyy saada itse kuntoon! APUA! ELI, jos blogiani lukee ketään jolla on maskeeraajan/kampaajan koulutus, niin olisko mahdollista jos ottaisit yhteyttä ettei tarvisi naturellina mennä kuviin ! : D

Kun pääsin kotiin, lähdin lenkille, mutta kun päivä muutenkin on menny niin loistavasti niin unohdin sitten laittaa urheilurintsikat, ja jäi juoksut juoksematta kun sattu niin paljo! Lenkin jälkeen lähdin sitten Huittisissa käymään.

Nyt on kiistaa siitä että kun ostan enoltani vahvistimen, että kun tuleeko siihen nyt 2 vai 4 ohmin subbari! Ja älkää kysykö, en tajua näistä yhtään mitään!

Lomalle olis kiva kehitellä jotain kivaa tekemistä, MUTTA..


niin ja sinänsä kun työskentelet miesvaltaisella alalla, niin pakko keksiä jotain muuta tekemistä kun kuunnella niitä, ettei tuu hulluks. mulla se on jo menetettyä kamaa : D

P.S Kahden viikon lenkkeilyn seurauksena a) tissit on pienentyny  :( ja b) mulla näkyy melkein jo pyykkäri ja pylly on kiinteytyny paljo! :)

Ei kommentteja: