tiistai 27. heinäkuuta 2010

Vannon kautta kiven ja kannon...

...etten osta yhtään vaatetta ainakaan kahteen viikkoon!

Eilen TAAS jotenkin kummallisesta syystä ajauduin H&M:n sivuille, ja kun näin tän mekon, niin oli IHAN pakko tilata! Huomaa että on syksy tulossa, kun tilaan taas harmaata.

Mulla on jotenkin kausittain nää värit ja kuosit. Kesään ostan kaikkea värikästä, keväällä usein valkoista! Monesti käy niin, että jos lähden shoppailemaan esim Tampereelle, kun palaan, mulla on kaikki ostokset samanvärisiä, kaikki raidallisia tai mahdollisesti ruudullisia!

Jossain vaiheessa (vähän) nuorempana havahduin siihen, että mulla on kaappi täynnä mustia vaatteita. Sen jälkeen kaappiin ei ole juurikaan mustaa ilmestynyt, paitsi tietty pakollisten perusvaatteiden muodossa.. Nykyään ostan paljon värillisiä ja valkoisia vaatteita. Ja jos edellistä postausta katsoo viime tilauksesta, näkyy sitä raitaa.



Viikko pari sitten teki taas mieli laskea henkareilla roikkuvat vaatteet. Ja tulos oli edelleenkin aika turha. Molempia, pitkä- ja lyhythihaisia oli vajaa viisikymmentä kappaletta, eikä siinä ollut edes kaikki! Osa pyykissä ja osa ei mahdu enää kaappiin. Liikaa vai mitä? Tai liikaa minusta, koska mä en millään ehdi käyttää niitä kaikkia, osa on ollut päällä varmaan vuosi sitten...

Mutta sitten teinkin ratkaisun, "raakkasin" kaksi kassillista vaatteita rekiltä pois, ja aion viedä ne kirpputorille myyntiin heti kun äiti saa omat myyntitavaransa katottua :)

Ei kommentteja: