torstai 22. heinäkuuta 2010

Back to basics

I'm back!

Tai no ainakin puoleks tuntia. Eli oon tainnu pitää hiukan blogilomaa, johon liittyy myös hyvä tekosyy. Mä oon nyt parin viikon aikana ollu yhteensä ehkä tunnin koneella. On ollu niin kuuma, eikä oo jaksanu istua ja tuijottaa näyttöö.

Lopullisesti palailen blogin pariin siis koulujen alettua, kun pääsee takaisin arkirytmiin :)

Kesätöitä on jäljellä vielä vähän yli kaksi viikkoa, jonka jälkeen lopetan kokonaan työt nesteellä ja pääsen koulun ohella tekemään oman alan töitä. Eli kahdeksan vuoroa vielä edessä. Töistä sen verran, että on ollu toisaalta mahtava kokemus olla töissä huoltamolla, koska on tutustunu moniin uusiin ihmisiin ja työkaverit on ollu huippumukavia! Ja nyt tiedän että raksa on se mitä missä haluan olla. Mua ei oo luotu tiskaan tai kassalle. Kun työt loppuu, lupaan etten tiskaa enää YHTÄÄN astiaa tänä vuonna!! :-D

Mutta, työasiat pois mielestä ja ilosempiin juttuihin! Tai miten se nyt ottaa, nimittäin tein eilen tilauksen HM:lle. Ajattelin ensin katella tulevaa Espanjan matkaa jotain kivoja vaatteita, mutta luovuin ideasta ja ostinkin syksylle melko perusvaatteita.



What do you think?

Ei kommentteja: