tiistai 20. syyskuuta 2011

Tapaus gerbiili

...Tai oikeastaan kaksi tapausta. Eli siis elokuun lopussa tänne muutti mun seuraks kaks tyttögerbiiliä. Mulla ei oo koskaan ollu lemmikkiä, ja täällä oli välillä tosi yksinäistä, joten päätin sitten ottaa tänne karvakamut. 

Tapaukset tarttuivat mukaan Ideaparkin eläinliikkeestä. Tarkoitus oli ottaa venäjänkääpiöhamsterit, mutta koska gerbiilit ovat päiväaktiivisia, niin niihin sitten päädyin. Mösö ja Nöpö on kohta kolmen kuukauden ikäisiä ja mielettömän touhukkaita kaivajia. Rakastan noissa sitä etteivät haise lainkaan ! :) ...vaikkakin kakkivat juoksutushuoneen nurkat täyteen. Mutta ne lähtee helposti suihkuttamalla pois.

Hoito on superhelppoo. Kun muistaa vaan varmistaa että ruokaa ja juomaa riittää. Kaverukset kylpee myös päivittäin ja juoksutusta hoidan noin neljä kertaa viikossa. Terraarion pesen noin kerran viikossa. Nyt vähän harvemmin kun vaihdoin mörttirövöstä puruun. 

Kuvissa valitettavasti vaan Nöpö, molemmat harvemmin päätyy samaan kuvaan, kun ovat niin vikkeliä.

   




Sori kuvien laatu. Mutta valitsin parhaat monesta kuvasta. Nuo kaksi viimeistä kuvastavat parhaiten niitä kuvia mitä tulee !

1 kommentti:

Dnana kirjoitti...

Hei!

Nuo gerbiilit jotka sinulla on, niin ovat väriltään nutmeg. Aiankin tuo yksi niistä. Käy ihmeessä tutustumassa sivustooni www.dnana.nettisivu.org