sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

my life


Ostin pari viikkoa takaperin tosiaan Seppälästä mielestäni kivan kynsilakan. Miss Selenen tällänen kivannäkönen mintunvihreä!

Ja sitten vähän mielipiteitä lakasta!

Ensimmäisellä kerroksella olin ERITTÄIN pettynyt! Eihän se mitään vihreää ollut, pelkältä glitteriltä se vaan näytti, ja kynnet oli ihan omituisen näköiset, niinkuin joku tauti oli ollut!

Toisella kerroksella vihreää väriä alkoi jo jotenkuten erottaa, mutta väri oli edelleen niin läpinäkyvä, että ei niillä kynsillä minnekkään kehtaisi lähteä.

Kolmas kerros, ok, se oli siis mintunvihreää, mutta edelleen kuulsi kynsi alta läpi.

No neljännellä kerroksella lakka alkoi näyttää jo ihan kivalta, mutta väri ei tahtonut millään kuivua kun sitä oli jo niin monta kerrosta! Ja minähän tietenkin sain sen sitten ihan kököille kun en malta pysyä paikoillani lakkaamisen jälkeen..

Poistaminen: Seuraavana päivänä ajattelin ettei tälläistä kynsissään voi pitää, kauhean näköinen. Otin miramen kynsilakan poistoainetta, mutta eihän se sitten edes lähtenyt pois!! Kymmenen minuuttia sain hinkata kynsiäni puhtaaksi! EI HYVÄ!



Torstaina eksyttiin sitten taas M:n kanssa baroniin, kun siellä oli joku club pear avajaisjuttu ja ajateltiin lähteä katsomaan mikä on homman nimi. Tosin paljoakaan siellä ei porukkaa ollut ja paikka meni kiinni jo kahdelta, joten sieltä jouduttiin vaihtamaan toiseen paikkaan. Siellä vanhempi mies (YÄKYÄKYÄK) tuli esittelemään itsensä (oli kuulemma jarmo) ja pyysi tanssiin tangoa, no enhän mä sitten lähteny, niin hetken päästä se tuli takasin uhoon että saatte turpaan  :---D
Kotona olin vähän kolmen jälkeen, ja kuskina siis taas..

Eilen oli kiva päivä! Tai ainakin ilta, kävin katsomassa kultaani huittisissa. Tuli ihan viime syksy mieleen, kun ajeltiin temmillä ja istuttiin ala-asteen keinuissa iltamyöhään! Ihania muistoja <3 :)





Ei kommentteja: