lauantai 17. huhtikuuta 2010

Himoshoppaajan salaiset unelmat

Taas oli autotäyteinen päivä! Aamulla lähdin viemään äitiä ja mummua pirkkalaan kukkamessuille, ja suuntasin itse ideaparkkiin! Löysin kaikkia tosi kivoja juttuja. Esim ginasta kokosin kauheet kasat vaatteita mukaani sovitukseen, tosin osto jäi vähemmälle, kun ajattelin että katon vielä muualtakin.

Ostin kuitenkin:
-Leggarit H&M:stä 7.95€
-Raitapaidan H&M:stä 9.95€
-Jakun Ginasta 4.90€
-Topin Ginasta 4.90€
-Rannekorut Ginasta ja Lindexiltä 2.90€ ja 3€
-Laukun H&M:ltä 7€
-Puseron H&M:stä 14.95€
-Axen Thai Massage suihkugeeli 2.99€
-Pantenen ICE shampoo minimaniasta 1.30€
-Max Factorin ripsivärin ja huulikiillon Citymarketista 2€ (molemmat)
-Rimmelin meikkivoiteen Cittarista ja 3€
-Nivean kynsilakan myös Citymarketista! 4€

Ostoksiini oon ihan tyytyväinen edelleen :)




Tää oli ginassa 4.90€ koko L, jäi kauppaan

Liivi Seppälästä 10€. Oon tätä kattellu täällä vammalassakin, mutta en oo raaskinut ostaa, kuten en vieläkään..


Ja jos joku ihmettelee, miksi ostin Axen Thai Massagea, niin se on mielestäni parhaan tuoksuinen suihkugeeli Palmoliven sellasen sinisen kuorivan geelin kanssa!!! (Eikä kumpaakaan vissiin myydä enääkun ihan suurimmissa kaupoissa) Tulee ihan ripari mieleen, kun käytin sitä Axea sillon! Sitten ku vielä jostain saisin käsiini sitä Axen valkoisessa pakkauksessa olevaa suihkutettavaa deodoranttia, niin muistot olis täydelliset! Niitä kun ei enää taideta valmistaa :/

Kun Ideapark reissu oli kuosissa, lähdin noutoretkelle hakemaan äitiä ja mummua ja mentiin Pirkkalan ABCille syömään.Tilattiin kaikki härän BBQ pihvit ja oli sitten harvinaisen -ei-minkään-makuinen- pihvi!! Kastike oli iha hirveetä ja pihvi ei maistunu miltään. Ja lohkoperunoitakin oli peräti 11 lautasella! Olis pitänyt tilata vaan se ainainen sama lehtipihvi! TOIMII! Salaatti sen sijaan oli kyllä hyvää, ja rakastan tota valkosipulilevitettä!


Jossain vaiheessa reissua iski tosi kipee olo, joten kotiin tultuani kävin vuokraamassa elokuvan. Ja karkkipussin ostin myös :)
Loppuilta onkin siis sujunut näissä merkeissä:

Ei kommentteja: