sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Girls night out

Eli siis eilen oli likkojen kans suunnitelmissa, että mennään laiturikahvilaan kattoon Hatelesta (never heard before), sen jälkeen iidalle ja baareileen. No, alkuilta meni suunnitelmien mukaan!

Menin Iinalle puoli kahdeksan aikaan, kun sieltä oli kyyti kylälle. Iina sitten vielä meikkas ja kuivas tukkansa ennen kun lähdettiin :)


Jonka jälkeen mentiin siis Laiturikahvilaan :) Tilattiin Iinan kans GinTonicit (never tasted before...) ja hyi hitto oli pahaa! Kuunneltiin muutama biisi Iinan kans ja todettiin et joo ei oo meiän juttu tää hateles ja lähdettiin käveleen Ärrälle ostaan limpparia.


Iina uppos jatkuvasti koroistaan tonne laiturin rakoihin :D

"Voi hyvä luoja auta nyt kun toi kuvaa mua koko ajan!"


Söpö yhteiskuva musta ja iidasta :D

Iidalla oli Battery ja mä ehdotin jos vaihdettais, ei menny oikein toi karsee litku alas yök!


Noh, eihän se Ärrä siiten tietenkään ollu auki! Menny kiinni kaks minuuttia sitten. Päätettiin sitten kävellä Marenkiin. Molemmilla korkkarit jalassa ja alko kävely olla jo ihan tappoo! Päätettiin sitten poiketa matkalla Marenkiin (jonne oli siis 200 metriä) niin yksillä Baronissa. Vedettiin salmarit naamaan ja jatkettiin limpparinmetsästysreissua.

Ajateltiin viedä Maijalle lahjaks parit tulppaanit kaupungin penkistä!


Päästiin sitten yksien voimalla sinne Marengille, hoidettiin ostokset ja lähdettiin kävelemään Iidalle (Iida siis ei ollu reissussa mukana, mut saatiin avaimet et päästäis sisään). Sit oli IHAN PAKKO ottaa kengät pois ja ai että kun teki alkuun hyvää kävellä paljain jaloin! Ohi ajavat ihmiset kyllä katto meitä siihen malliin et mitä noi on, kun käveltiin kaupungilla ilman kengiä ehkä hieman horjuen :D


Sit ku päästiin Iidalle ni ekana jääkaapille. Sori Iida syötiin parit hampparit. :D Ja euroviisutkin alko sopivasti just sillon! Tässä vaiheessa Iinakin oli vielä ihan ok kunnossa.


 Sitten tein ratkaisun, soitin äitille ja se haki meiät pois. Kävin peittelemässä Iinan ja sitten kotiin katteleen viisutuloksia! Ei kyllä ollu yhtään paras se joka voitti!

Eli saldo, ilta piti viettää kolmisin Iidan kotona, mutta se vietettiin kaksin Iidan kotona tosin, mutta Iidaa ei pahemmin näkynyt! Hauskaa oli :) ♥

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Ihanat korkkarit ja noi vaaleat revityt farkut! :)

Henna kirjoitti...

Hihii! Kiitti :P Kengät on Nellystä, ihanat jalassa, mut ei niilläkään montaa kilsaa kävele :D