perjantai 4. helmikuuta 2011

Elämä kantaa

Tänään aamu alkoi näinkin ihanasti.. Särkylääkkeellä, C-vitamiinillä ja piristävillä tableteilla. Jeejee. Edelleen huono olo, mut kouluun pakko lähtee ku saikku loppunu. Tai no pakko ja pakko, mut ajattelin että en tahdo joutua korvaan mitää. Eka tunti meni nyt ihan naureskellessa, tauolla kävin terkkarilla mittauttamassa lämmön ja sit toinen tunti oli jo ihan kuolemaa!

Kui voi olla näin sitkee tauti hei!

Äikänopettajan kans sitten sovittiin, että pääsen kotiin potemaan oloani, ja teen sitten siellä sitä päättötyötäni, jota tunnilla olis tarkotus ollu tehdä. Lähdin sitten samantien, poikkesin postissa laittamassa pari pakettia lähetykseen, ja sit vielä s-marketissa hakemassa lohturuokaa. Ja sit kotona vaan hommiin heti. Ai että on puuduttavaa tollanen kirjottaminen.

  
Nyt kun opintotuki vihdoin suvaitsi saapua, ostin jopa Ellen ja ajattelin sitä ruveta tässä kohta lukemaan, jos saisin sieltä vaikka vähän mallia otettua omaan tyyliini :)


Oon tilannut ahkerana piilarinkäyttäjänä aina linssini Silmäaseman sivuilta. Siellä maksaa linssit (6kk) noin kuuskyt euroo silmä! Pohdittiin sitten, että miks niitä ei tilattais jostain muualta, jos olis halvempaa niin Lensonilta sain samat piilarit mitä aina käytän, niin 60 € yhteensä! Oli tarjouksella, ja sit sai ensikertaa tilaavana vielä viiden euron alen! Kyllä kannatti vähän katella muualta. Ihastuin siellä myös niihin värillisiin linsseihin, olis kiva koittaa joskus :P
Tänään mennäänkin sitten aika pitkälti näillä eväillä. Ranskiksia, lempparimunkkia, limpparia ja muita herkkuja. Ja tietty päättötyön tekoa.. Illalla on mun ihanan mummun ♥ synttärit, niin mennään sitten meidän porukan voimin kyläilemään ja juhlimaan :) Ja huomenna on tiedossa arvatkaas mitä! SHOPPAILUAAAA! ♥ Ehkä se elämä taas alkaa voittaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ää, teksti on kauheen vaikeelukusta tällä nykysellä fontilla:( tää sopis hyvin tohon sivupalkkiin & sen teksteihin, mutta ei postauksiin. EN jaksanu lukee :D

Henna kirjoitti...

Joo muut sano samaa, vaihdoin helpompilukuseks! onko nyt parempi? :)