maanantai 21. helmikuuta 2011

Heeeyeyaa!

Hei taasen ! Tänään oli viiden tunnin koulupäivä, jonka jälkeen poikkesin työpaikalla suorittamassa ikärajatestin, jonka pääsin kirkkaasti läpi ! Jee :) Oon väkertäny päättötyötä jo varmaan tunnin ajan, ja se alkaa olla aika hyvällä mallilla jo, kenties jo huomenna saan sen palautettua :P Eli hyvin on menny tänään tähän saakka (koputtaa pöytää)

Koulussa oli tänään päällä mun uusi paita, jonka ostin eurolla kirppikseltä ! Rakastuin noihin olkapäihin, tai lähinnä siihen kun siinä ei oo kangasta :-D Kierrettiin eilen huittisten ja vammalan kirpparit ja tänään kävin vielä tuolla tähtikirppiksellä!

Toppi 0,80€
Hame 1,50€
Paita 1€
Housut 7€
Kun löysin nää housut ja katoin hintaa, ni ajattelin et kyl seittemän euroo on mulle liikaa kirppishousuista, mut sit ajattelin, etten kuitenkaan löydä näitä muualta tähän hintaan ja kun kuntokin oli hyvä niin nää lähti mukaan :)

Mitäs pidätte ostoksista? :)

9 kommenttia:

Ruut kirjoitti...

ihana toi asun paita kyllä! :)

Henna kirjoitti...

kiitos ! :P

Teresa kirjoitti...

Voi että miks mä en koskaan löydä kirppiksiltä mitään vaikka miten tongin!!!! :D Täällä on vaa hikisiä mummokirppiksiä, missä on 80-luvun tuulitakkeja myynnissä. :p

Henna kirjoitti...

Älä murehdi, täällä on ihan sama ongelma !! :--D

Anonyymi kirjoitti...

Kerro tyhmälle mikä on ikärajatesti?:)

Henna kirjoitti...

Et oo tyhmä ku olin itekki eka ihan ulalla ! :)

Eli siis ku on kaupassa tai huoltamolla tai vastaavassa paikassa missä myydään alkoholia, tupakkaa, elokuvia tai jos on pelikoneita, niin täytyy sit niinku tietää aina että koska kysytään henkkarit. Vaikee selittää ! Mut siis et tietää ikärajat ja tietää millä henkilöllisyyden voi todistaa ja kaikkee !

Anonyymi kirjoitti...

Okei! En tiennytkään on tollasia testejä tehdään!:) Aina oppii kaikkea uutta.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis asu! Rakastuin totaallisesti tohon sun hameeseen jonka ostit!

Henna kirjoitti...

Niin mäki rakastuin !