torstai 16. syyskuuta 2010

Movie Night

Tänään väsytti koulussa tosi paljon, joten päätin jo puoliltapäivin, että pidän tänään laiskottelupäivän! Joten siis heti koulusta päästyäni, poikkesin äsmarketissa hakemassa herkkuja mukaan. Vuokrasin myös kaksi elokuvaa; Date Night ja Remember Me.

Date Night:

Oli murmelin kans tarkotus käydä tää kattomassa sillon kun se tuli ensi-iltaan! Tai siis oltiin kyllä jo matkalla, mut myöhästyttiin. Niin nyt halusin nähdä tän kun kerran on dvd:llekin ilmestynyt.
Leffahan siis kertoo pariskunnasta, joka elää "tylsää avioelämää". Yhtenä iltana pari päättää lähtee uuteen ravintolaan syömään, ja kun ei saa omaa pöytää, niin ottaa jonkun toisen parin varauksen.
Ja siitä alkaa sit kauhee takaa-ajo.

Mä tykkäsin leffasta ihan hirmu paljon. Alku oli aika mitäänsanomaton, mut sit kun se alko kunnolla, niin se oli tosi hauska. Nauroin kaksinkerroin niitä juttuja :) Suosittelen!



Remember Me:
Kertoo "hulttiopojasta" (Robert Pattinson) joka tapaa tytön ja blaa blaa :D

Ensinnäkin, JEEEJEE, pystyin oleen poraamatta, lopussa alko vasta vähän itkettää. Ja kun katoin sitä, niin en kyl tajunnu, että mikä se loppu oli, et mihin se sit kuoli. Jouduin googlettamalla selvittään että mikä siinä oli. En mä oo selvillä terrori-iskuista.. Mut joo tosi koskettava leffa (ei sovi mun suuhun toi sana mut..) ja mielenkiintoinen. Ihan hyvä juoni ja hienosti kerrottu :)

Ei kommentteja: