tiistai 21. syyskuuta 2010

Silja Europa

Mikäs sen parempi tapa viettää erittäin sateista syyspäivää, kuin muistella aurinkoisia päiviä parhaiden ystävien seurassa!
Tän postauksen teko on venähtäny parilla viikolla, koska tosiaan oltiin laivalla 5. ja 6 syyskuuta :) Sunnuntaina lähdettiin kohti turkua viiden jälkeen likkaporukalla. Terminaalissa jo huomattiin, että suurin ikäryhmä: vanhukset. Laiva lähti satamasta kahdeksan jälkeen. Me mentiin syömään heti kun päästiin laivaan ja saatiin laukut hyttiin. Hytti oli tosiaan vitoskannella, joka ensin vähän harmitti, mutta ei se kävely niin pitkä ollutkaan : )

Illalla lähdettiin tottakai tanssimaan, mutta meidän harmiksi siellä oli tanssilattia ihan tyhjä, tai niin kauan kunnes me mentiin sinne pyörimään ! Musiikki sentään oli hyvää, ja toisaalta, en mä niitä vanhuksia siellä tanssilattialla olisi tahtonutkaan nähdä.. Siellä sitten jamiteltiin ehkä kahteen asti, kunnes tuntu, ettei ketään oo enää missään ja päätettiin suunnata takaisin hyteille.

Aamiaiselle noustiin seitsemän aikaan, erittäin lyhyiden yöunien jälkeen. Tukka vaan kiinni ja menoks! Täytyy kyllä sanoa, että kyllä se siljan aamiainen on huonontunut rutkasti! Melkein kaikki ruoka tuntu olevan löllöä ja vanhaa ja kuivaa jaja, tai sitten olin vaan kamalan kriittinen.
Aikaa syömiseen tuhlattiin tunti, jonka jälkeen mentiin takaisin nukkumaan.

Päivällä oli sitten aikaa shoppailla, ja kaikkea mukavaa sieltä löytyikin, koruja ja tuliaisia muunmuassa!

Reissu oli supermukava, tai tottakai, hyvässä seurassa ; )

P.S. Kun päivällä stopattiin Maarienhaminaan, paistoi aurinko todella lämpimästi ja oli tosi hyvä fiilis! Mä rakastuin siihen paikkaan, kun satamasta katsottuna Maarienhamina oli jotenkin todella siisti ja raikas kaupunki. Puita jokapuolella, ja ilmassa oli sellasta "saaristohenkisyyttä" :) !



Ei kommentteja: