lauantai 4. syyskuuta 2010

Raksanaisen päiväkirja

PE 3.9

Aamulla herätys klo 5.45. Kaksi torkkuanapin painallusta, jonka jälkeen joka-aamuiselle piilarit/kasvojenpesu/hammaspesu -rutiinille. Pikainen aamupala, työvaatteet niskaan ja menoksi.

"Pääkallopaikalla" olin kymmentä vaille seitsemän, mutta n. kaksikymmentä yli seitsemän saavuin työmaalle, eli villihinnan laajennukselle. Hion ja kittasin ensin yhden seinän, jonka jälkeen hioin parikymmentä metriä koteloa, joka oli niin korkealla että jouduin seisomaan telineillä. Lopettaessani, olin AIVAN täynnä Knauf-pölyä! (Katsoin peiliin, niin sitä oli sierainten ympäryksetkin täynnä :_D)

Ruokatauolla kävin Miran kanssa pyymäessä. Alkuperäinen tarkoitus tosin oli syödä kotipizzassa, mutta halusin nähdä Miran pitkästä aikaa..

Jälleen töihin ja kello tässä vaiheessa hieman yli puoli kaksitoista. Aloin maalaamaan pientä osaa kattoa, tai siis vedin siihen pohjamaalin, koska katto on musta ja saattaa tarvita vähän enemmänkin maalia ennen kuin musta peittyy. Saatuani tämän valmiiksi, hioin uudelleen kittaamani seinän, jonka jälkeen vedin senkin pohjamaaliin. Hermo meinas mennä kun maalin pinta oli kuivunut, kun joku aasi oli jättänyt sen ilman kantta, ja seinaan jäi sellasia "maaliliuskoja"!

Kahvitauolle menin äijien mukaan viereiseen Kuppilaan, jossa (hihi) sain ilmaisen teen ja limpparin, kun yksi mies tarjosi kaikille :) En mä tiedä sitten että turtuuko niihin miesten juttuihin, mutta kun mä oon kuunnellu niitä nyt jo jonkun aikaa, niin ei tunnu missään.. Voitteko/Haluatteko edes kuvitella raksamiesten erittäin pervoja juttuja.. Ja tää on sama ihan joka työmaalla ja -paikassa! :-D

Raivasin tauon jälkeen seinästä pari osaa puhtaaksi, jotta pääsisin maalaamaan niitä toiseen kertaan. Suojasin lattian ja vaihdoin maalit, jottein tarvitsisi nyppiä kuivuneita maali"klimppejä" pitkin seinää. Valmis oli kaksikymmentä yli kolme, jolloin laitoin pillit pussiin, eli siis telan ja pensselin veteen ja peitin muovilla. Katselin vielä hetken kun miehet tasoittivat lattiaa, kunnes lähdin kotiin!

Töiden jälkeen kävin pesulla, ja laitoin itseni leffakuntoon, koska oltiin menossa klo ysi, alkavaan Salt leffaan. Elokuva oli ihan sairaan hyvä, toisaalta sitä olis katsonu vielä vähän pidempäänkin. :)

Ei kommentteja: