torstai 21. maaliskuuta 2013

BFF - BICHON FRISÈ FOREVER

Joku saattoikin eilen arvailla, minne matkamme kävi, kun kerroin meidän käyneen katsomassa jotakin. Hauvavauvojahan ne olivat! Mä oon lähestulkoon menettänyt sydämeni nyt bichon friselle, ja meille onkin tulossa ko. rotuinen koira viimeistään syksyllä. Bongasin BF ry:n sivuilta tällä viikolla ilmoituksen, että pentuja olisi myynnissä aivan lähellä. Pakkohan niitä oli käydä katsomassa.

Vaavit olivat vasta kolmeviikkoisia, joten luonteestä ei ottanut vielä mitään selvää. Äiti ja mummo koira olivan kuitenkin aivan sydämet pysäyttävän hellyyttäviä otuksia ♥ Koirat yleensä haisee tosi pahalle, mutta vaikka nuolivat kättä, niin en huomannut mitään hajua jälkeenpäin. Nyt tässä onkin kovat pohdinnat menossa, että joko olisi mahdollista ottaa tuollainen rakkauspakkaus, vai täytyykö vielä vähän odottaa :)

Meillä ei ole koskaan aiemmin ollut koiraa, joten tässä on nyt takana pari kuukautta lähes päivittäistä opiskelua hoidosta, ruokinnasta, terveydestä yms. Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan jo siltä että kaikki tieto mikä löytyy netistä ja kirjoista, on koluttu. Kun vaan kävisi hyvä tuuri ja asukki pääsisi pian muuttamaan :)


3 kommenttia:

emma kirjoitti...

Tuon vähä Ronttia kylään ni se syö tommosen rääpäleen aamupalaks. :D no joo, onhan noi ihan söpöjä.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania koiranpentuja ♥

Anna kirjoitti...

Voi ihania palleroita! :) Koiranpennut on kyllä yks maailman söpöimmistä jutuista