lauantai 16. maaliskuuta 2013

Keväiset kollaasit

Kokosin eräänä päivänä kollaaseja Zalandon valikoimasta. Sieltä löytyy kyllä mitä vaan! Huono puoli on se, että heidän nettikaupassaan on jopa liikaa tuotteita, eikä niitä kaikki sivuja millään jaksa selata. Oletteko huomanneet saman?

Käydessäni vielä kouluja, shoppailin lähes aina kaiken H&M:ltä, siellä kun on niin halpaa, u know. Nykyään makuni on muuttunut hieman, ja ostan mieluiten vähän laadukkaampia tuotteita. En enää osta montaa tuotetta kuussa, vaan olen omaksunut tavan että ostetaan vähän parempaa harvemmin. Ei sillä, ostan kyllä edelleen myös H&M:ää ja muita "halpisvaatteita", jos hienoja osuu kohdalle. 
Lempimerkkini taitaa nykyään olla Guess. Voisin ostaa heidän Ideapakin liikkeensä tyhjäksi helposti, jos siihen olisi mahdollisuus. Harmikseni tämä Guess ihastus jää lähinnä vain kuolaamiseksi, ja omistan ko. merkiltä vain laukun ja lompakon. Kevättakkiin säästetään... Näissä kollaaseissa esiintyy myös paljon Guessin tuotteita, joista kaikki voisin ottaa välittömästi itselleni ♥

Nyt kuitenkin itse aiheeseen, eli kuviin. Ensimmäisessä kuvassa on melko klassinen peplum helmainen mekko yhdistettynä siroihin korkokenkiin ja IHANAAN takkiin. Ahhh! Ihanan vaalea asu, johon on helppo yhdistää myös värejä mielensä mukaan. Ensimmäisenä mieleeni tuli keltainen huivi, jonka asuun voisi lisätä.


Toisessa kuvassa ihanan keväinen kokonaisuus, hame ja huivi ehdottoman upeita. Tämä asu toimisi hyvin vaikka keväällä vähän juhlavammissa tilaisuuksissa. Omistan tällä hetkellä kaksi kynähametta, ja ehdottomasti tahtoisin lisätä tämän kokooelmaani, mutta tuon hameen neljänsadan euron hinta vähentää hieman sen houkuttelevuutta, nyyh :'(


Raikkaan pinkkiä ihanuutta! En omista yhtään statement kaulakorua vielä, koska ne ovat mielestäni älyttömän kalliita laatuunsa nähden. Varmasti teen itse sellaisen, kun motivaatio löytyy jostakin, missä se sitten majaileekaan. Takki on aitoa nahkaa ja rakkautta ensi silmäyksellä. Ensimmäisenä mieleeni tulisi käyttää asua tätä ihan vaan ulos illalla lähtiessä.


Seuraava asu on rakennettu lähinnä kenkien ja laukun ympärille (jotka ovat muuten molemmat Guessin). Simppeli paita ja kauniisti rypytetty hame ohjaavat huomion asusteisiin. Tähän voisi myös kuvitella paljon koruja ranteisiin.


Asuista lempparein! ♥ Aivan ihana seilorihenkinen asu punaisillä yksityiskohdilla. Rakastan tätä. Voisin pukea tämän kokonaisuuden hetkeäkään epäröimättä. Shoppailuun tai päivätreffeille ystävien kanssa... Käytän tosi paljon punaista väriä nykyään, se on jotenkin ihanan raikas väri ja oon kuullut useasti, että se pukee mua.


Tässä taas melko simppeliä. Itse olen kaikkeen korkeavyötäröiseen(kin) ja siksi valitsin nuo farkut tähän. Membersillä oli btw muistaakseni Jeane Blush merkin alla ihanat mustat korkeavyötäröiset housut, jotka muuten lähtivät tänne päin matkaamaan...


Lopuksi vielä toinen valkea asu. Idea lähti tuosta kaulakorusta ja kengistä. Mekossa on ihana avonainen selkä, ja se sopii erilailla asustettuna moneen tilanteeseen. Nuo kengät täytyy ehkä tilata. Kellosta tuli mieleeni että hakusessa olisi hopeanvärinen kello isohkolla kellotaululla. Tosin ihan koristeeksi, vaikka mulla olisi kello ranteessa, en "osaa" katsoa siitä aikaa, vaan kaivan aina sen puhelimen esiin.


Tässähän näitä oli. Onko kukaan muu vielä innostunut tekemään kollaaseja näin kevään kynnyksellä? Jos on niin linkatkaahan ihmeessä minulle, kiinnostaisi tietää mitä muut himoitsevat :)

Kaikki vaatteiden kuvat osoitteesta Zalando.fi

Ei kommentteja: