tiistai 3. elokuuta 2010

Club can't handle me

Vaikka sijoitusta missikisasta siis ei tullutkaan, meille kaikille finalisteille annettiin mielestäni oikein hyvät palkinnot! Voittajahan sai siis auton kahdeksi viikkoa, kullatun puhelimen, paljon lahjakortteja yms yms.

Mutta kuitenkin kaikille lahjoitettiin:

-Ilo-koru
(googletin arvoksi 70€)



-Paul Mitchell hiustenhoitosarja
(Ensivaikutelma shampoosta oli melko huono! Ei vaahdonnut lähes lainkaan, ja hiukset jäi kumman tuntuisiksi. Hoitoaineessa oli ihana koostumus ja hiukset sai harjattua helposti.)

ja

-Dr. Hausckan pussi
(Kasvovesi, kevyt ruusuvoide, päivävoide, puhditusemulsio ja uutusmeikkipaletti joka sisälsi kolme eriväristä luomiväriä, kaksi eriväristä huulikiiltoa ja turkoosin rajauskynän)


Mielestäni ihan loistopalkinnot!

Mutta asiaan, lupailin kuvailla H&M:ltä tilaamiani vaatteita ja tänään sen sain aikaiseksi! Yksi paita, myssy ja alusvaatteet tosin jäivät kuvaamatta.


Toinen neule ja raidallinen toppi (ei kuvissa) lähtee sitten samaa matkaa takaisin. Neule oli kummallisen muotoinen, eikä istunut päälle ollenkaan, kun taas toppi oli eri materiaalia kuin luulin.

Joku lukija oli suomi24:ssä kirjottanut, että enää puuttuis se että poseeraan tietyssä asennossa, jotta vaatteet joiden kuvia olen blogiini laittanut sopis asentoon ja sit niitä vaatteita vois yhdistellä mun kuvaan, et olis vähän kun vanhanajan paperinukke. Kommentista ei oikein saanut selvää että oliko se täyttä pilailua, mut hei, ihan loistoidea!!! Mun täytyy yrittää tätä! Ensin täytyy vaan opetella muokkaamaan kuvia, niin eiköhän se onnistu ;)

Viime työyönä oli mun vuoro vesipestä vessojen lattiat. Kun nostelin vessaharjoja pois tieltä, ette ikinä arvaa mitä löysin wc-pytyn takaa?! Siis likaiset kalsarit! Ne oli ihan täynnä #¤%## (kakkaa)! Voiko olla mahdollista, että joku on päästänyt housunsa, eikä ole enää kehdannut viedä niitä roskiin? Koska paperia siellä oli kyllä ihan yllin kyllin! :_D Mutta eipä se kuulemma uutta ole.. Mutta mitä siellä päässä mahdollisesti voi liikkua, jos tekee tollasta? Ei onneks tarvi ymmärtää!

Ei kommentteja: