lauantai 21. elokuuta 2010

Sisko tahtoisin jäädä

Lähdettiin eilen Iinan ja Kaisun kans kuuden aikaan matkaan. Käytiin ensin kotipizzassa syömässä salaattia (nam oli hyvää!), jonka jälkeen suunnattiin Biolle elokuviin.


Eli mentiin siis katsomaan Sisko tahtoisin jäädä- leffa, joka kertoo kahdesta angstisesta teinitytöstä, jotka sekoilee ja vetää kaiken ihan nurinkurin.

Vähän arvosteluja:
Mun pää melkein räjähti sitä elokuvaa katsoessa! Ne hahmot oli niin ääripäästä teiniangstia, ja niiden temput sai mulle pahan olon. Olin itse niin kiltti teini, etten voinu yhtään samaistua noihin hahmoihin. Välillä leffan aikana, mua alko ahdistaa niin paljon että teki mieli lähteä salista! Siinä elokuvassa 15-vuotiaat tytöt joi, poltti (näitä kahta ensimmäistä en hyväksy millään asteella sen ikäisiltä!!), varasti, harrasti väkivaltaa, jätti koulun välistä, huusi ja raivos vanhemmilleen ja opettajille, harrasti seksiä yleisellä paikalla..

En tiedä, mut muhun leffa ei kyllä kolahtanu. Ehkä jos olisin vaikka kolme vuotta nuorempi, mut ei nyt. Ei sitten yhtään, ahdistava leffa. Jos tähdin pitäis arvostella niin ehkä kaks tähtee.

Ei kommentteja: