sunnuntai 15. elokuuta 2010

Linnunradalla

Perjantaina oli aika turha päivä. Koko päivä meni vaan laiskotteluun, mutta se oli osittain kyllä tarkoituskin :) Päivällä taisin siivoilla ja illemmalla kävin myymässä "serkkupuolelle" vähän vaatteita. Tai siis ajattelin että jos Elli haluaa kattoo parhaat päältä ennen kun vien kirpputorille. Niillä oli sellanen jäätävä rotta (siis oikeesti se oli kai hiiri). Se oli mun kädellä minuutin ja kakkaili koko ajan sellasia minipapanoita. Ällö :_D

Hkin poikkes sit vielä myöhemmin. Tarkotus oli lähtee huittisiin, kun Melalla oli jotkut bileet, mut Hta ei sit enää huvittanu, niin ajeltiin puolille öin. Datasin ja menin nukkuun.

P.S. Perjantain kuvasaldo. Suppea, eikö?



Lauantai:

Aamulla oli herätys yhdeksän maissa. Tunti oli aikaa valmistautua ja kymmenen aikaan lähdin ajamaan kohti Huittista omalla autollani. Perillä vaihdettiin Hn autoon ja suunnattiin Hn, Jussin ja Maijan kanssa kohti LINTSIÄ! Perjantaina ajattelin että kirjoittelen suunnitelmista tänne, mutta ajttelin että jos kirjoitan, joku taas peruu.
Mä siis ajoin, eka kertaa Helsinkiin. En oo siellä muutenkaan käyny kun max. kuusi kertaa, ja aina on menty joko messukeskukseen tai lintsille. Matka kesti n. kaks tuntia, joten perillä oltiin puoli yhden aikaan. Parkkipaikkoja ei läheltä löytynyt, joten jouduttiin ajaan varmaan reilun kilsan päähän.

Ekana oli pakko käydä syömässä, kun kaikilla oli kaamee nälkä. Hampurilaisateria makso 8,70€!!!! Eikä se kyllä edes ollu mitään hääviä :_D
Mä olin nuorempana ihan kauhee laitehirmu, halusin käydä kaikissa laitteissa! Eikä mikään pelottanu. No, tässä muutaman vuoden vanhempana, alkaa tehdä jo tiukkaa. Ei siinä mitään, jos ne laitteet liikkuis sillee pehmeesti, mutta kun koko ajan hakkaa päätä tai vatsaa jonnekkin, niin väkisinkin tulee huono olo!
Nuoruuden lempilaite sai tällä kertaa niin huonon olon ettei huvittanut mennä hetkeen mihinkään laitteeseen!

H meni kyl ihan kahelina joka paikkaan eikä tullu kai paha olo. Mut mä tykkäsin ehkä eniten siitä (mikä lie) Vekkulatalosta. Ja se koskijuttu oli kans kiva. Sopivan iisiä ;D


Jossain vaiheessa mä jäin sit suosiolla sivuun syömään pehmistä, mut laskin et kävin ainakin kahdessatoista laiteessa, eli helposti sain lipun hinnan lunastettua. Jos olis käyny kertalipuilla, olis se tehny seittemänkymmentäkaks euroo! Muut kävi varmaan neljässä laitteessa enemmän.
Siellä hyppeli sellasia pinkkejä likkoja, joilla oli kasvot maalattu valkosiks. Niitä sai kans päivän mittaan naureskella oikein olan takaa!


Kotiinpäin lähdettiin seitsemän aikaan. Laitettiin navigaattoriin määränpää ja lähdettiin taas kohti keskustaa. Siellä oli poliisi ja kaks autoo keskellä tietä ja ihmeteltiin et mikä on homman nimi. Ajateltiin et kierretään raiteilta vaan ne ohi ni sit poliisi lähti juokseen perään pirun kiukkusena että mitä te oikein luulette tekevänne?! Mä sit silmät pyöreenä selitin et no öö, oon vammlasta ja haluan kotiin, navigaattori ohjaa tänne. Sit se taas kiukkusena että ei se homma ihan kuule niin mee, että siellä on nyt kasa ihmisiä juoksemassa, ei sinne saa mennä! Sit se ohjas uuden risteyksen josta kääntyä ja navi etsi uuden reitin. Mut olin sit kyl jo aika kiukkunen sille ku tarvi alkaa huutaan! Asiallinenkin olis voinu olla.

Pari tuntia sai sitten kuunnella kun jätkät laulo takapenkillä dragosta din teita (oikeinkirjoituksesta ei takeita). Maija hii, maija hoo ja hauskaa niillä tuntu olevan kun välillä sieltä kuulu ihan täysi nauruun purskahdus. Ei sillä kyllä ne oli niin järkyttäviä laulaan et ei siinä voinu ku nauraa! :D

Huitsin nevadassa oltiin ysin aikaan, josta civicci jatkoi matkaa kohti Vammalaa, ollen perillä klo. 21.30.

Tänään oon ollu koneella melkein koko päivän ja lajitellu kuvia eri muistitikuille. Välillä väsäsin makaronilaatikon äidin käskystä (olisin kirjottanu pyynnöstä jos olisin tehnyt sen vapaaehtoisesti).

EDIT.

Ei kommentteja: