sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Airplanes

Okei, voitaisko leikkiä et olis perjantai? Ku mun oli tarkotus postata sillon, kunhan vaan oon saanu kaikki kuvat otettua. Mutta, miten kävikään, nythän on jo sunnuntai! Mut hyvä syy miks en postannu eilen, olin töissä yhdestä yhdeksään.

Niin eli siis: torstaina lähdettiin Iinan, Kaisun ja Iidan kans yhdeksän aikaan kohti Tamperetta. Matkalla ei ollu kyl hiljasta hetkee, kun koko ajan joku laulo, räkätti tai valitti :D Mentiin siis mun kivikillä. Ensin oli pikkasia ongelmia löytää anttilan parkkitalo ja kiesittiin kerran tampere ympäri ennen kun tajusin mistä sinne pääsee. MIKS PARKKITALOT TEHDÄÄN NIIN AHTAIKS??? Kauheen pelottavaa.

Jätettiin auto sinne ja mentiin ekana Heselle syömään ♥ Nam! En ollu syöny ranskalaisia moneen viikkoon ennen tota reissua.



Sit kun oli masut täynnä, niin jäätiin anttilalle katteleen vähän kenkiä ja alusvaatteita yms. Se on jännä, et hei oikeesti miten kukaan voi käyttää sellasia maxipikkareita, mitkä yltää kurkkuun saakka. No, ehkä ne on sit miellyttävät. Anttilalta lähdettiin spirittiin ja aleksi 13, jossa muuten oli aivan IHANIAIHANIA kenkiä ja mekkoja, olisin voinu ottaa sieltä melkein kaiken.



Kun päästiin "toiselle puolelle siltaa" ajateltiin käydä siidereillä Iinan kans. Järkytyttiin kun oltiin menossa terassille istuun ni ei päästy kun sinne ei saanu tulla alaikäsiä istuun! Siis siihen jokivarteen :o Mansikkasiideri nam :)



Oli aika ruokailuntäyteinen päivä muuten! Arnoldsin munkki on hyväää!!!



Klo 18.15 alko siis sinkkuelämää 2- elokuva. Eipä ollu häävit odotukset, mut kyllä se leffakin ihan surkee oli. Joo no kivoja vaatteita ja kenkiä, mut ei siinä ollu mitään ideaa! Tai siis mun mielestä, toiset voi tykätä.

Perjantaina päätin sitten vielä lähtee käymään täällä seppälässä, koska harmitti kun en ollut löytänyt juuri mitään tampereelta. Käteen jäi sitten aivan mahtavat farkkulegginsit ja kiva tuubitoppi :) Molemmat oli puoleen hintaan.


Eli siis kahden päivän saalis:
-Kaksi tuubitoppia (valkoinen ja turkoosi) H&M
-Neuletakki H&M
-Pitkä musta toppi Seppälä
-Farkkulegginsit Seppälä
-Niittitoppi Seppälä
-Kengät Seppälä
-Shampoo ja hoitoaine
-Puuteri
-Deodorantti

Ja siis jos ihan totta puhutaan, niin mulla oli tavoitteena ostaa valkoinen tuubitoppi ja puuteri. Että ne ainakin sit toteutu.


Ennen perjantaista shoppailutuokioo kävin siis kampaajalla. Häijään Tiiussa jossa siis vaan leikattiin (äiti värjäs keskiviikkona). Etuhiukset siistittiin ja leikattiin muualta huonot latvat pois. Kivat tuli!



Tää hame jäi käteen vammalasta kirpparilta eurolla :)


Eilen oli kyllä tosi tuskanen työpäivä, kun sattu mahaan hirveesti, oksetti ja heikotti. Olin niin onnellinen siinä vaiheessa kun kahdeksan tuntia oli jo takana. Vieläkin on kurkku kipee..

Tänään mulla onkin sit vielä vapaa, huomenna alkaa kolmen päivän yövuoroputki! En oo ennen tehny yövuoroo, mut kai se hyvin menee. Sen jälkeen on taas neljä vapaata.

Oon koko juhannuksen töissä. Toisaalta ei haittaa, koska Hugo on kuitenkin mualla ja kavereillakin oli jotain. Eli ollaan kaikki jossain eri puolella. Mut kyl niitä juhannuksia vielä tulee :)!

Ei kommentteja: