maanantai 21. kesäkuuta 2010

So Hard

Eilen kun valittelin huonoa oloa, niin se jatkuu edelleen. Mun olis pitäny alkaa työpäivä tänään kello 16, mutta kävin aamulla lääkärissä ja sain tän ja huomisen sairaslomaa. Se sairaanhoitaja katto mun kurkkuun ja sano et tää on ihan punanen (vaik sen pitäis kai olla "kaunis vaaleanpunainen"). Et kai siel sit joku on.

Toisaalta harmittaa taas kun en päässy raksalle töihin.. Palkka ois ollu yli kaks euroo parempi ja töissä ois saanu tod. näk. olla ulkona.
Mut sit taas toisaalta työtä olis päivittäin 7-15.30 ja siellä ulkona oltais vaik satais lunta.

Syksyllä toivon voivani vielä jatkaa Nesteellä, koska mun on pakko säästää rahaa a) Espanjan matkaan ja b) omaan asuntoon, jonne toiveena olisi muuttaa ensi keväänä..











Rihannasta puheen ollen.. On neidin tyyli muuttunu aika paljon. Niin hiukset vaattet kuin musiikkikin. Oon huomannu paljon Rihannaa kuunnelleena, että kun ennen oli vielä vaatteet päällä pitkät hiukset ja hillitty meikki ja biisin sanat monipuoliset. (En siis aio haukkua, kunhan nyt kerron mielipiteeni :)) Niin nyt on pikkuhousut ja metalliketjut räväkkä hiustyyli (mikä on siis ihan jees) ja tosi ykspuoliset sanat.

Biiseistä tykkään edelleen. Esim jos vertaa Rihannan ekoja biisejä (S.O.S, Unfaitful) nykyisiin (ROCKSTAR, Hard) niin selkeän eron huomaa :)

Tää ilta menee varmaan sit siluettiristikkokirjaan uppoutuneenaja kirsikoita syöden :) (ja yskien :/) Ruoaksi teen kana-fetasalaattia nam!

P.S Pahoittelen postausten lyhyyttä, mutta sairaana ei jaksa keskittyä yhtä hyvin kuin terveenä :)

Ei kommentteja: