sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Eli siis kuvina!

Kuvat veivät voiton, kun mielipiteitä kyselin, joten esittelen teille eilisen shoppailureissun ostokset. Vaatetta ei suuremmin mukaan lähtenyt, huomenna on tulossa tilaus H&M:ltä.

Tänään kävin salilla pitkästä aikaa! Tosin se sali jäi kyllä aika tyngäks, koska selkä napsahti pois paikoiltaan jo alkuvaiheessa. Meiän suvussa kulkee huono selkä perintönä. Äitin selkä on ihan romuna, ja enon selkä on jo kertaalleen leikattu, että innolla odotan vanhenemista, kun nyt jo tarvii napsauttella selkää melkein päivittäin. :/ Muutenkin kun mulla on yliliikkuvat nivelet, ihan kun ei särkyjä olisi muutenki tarpeeks :)

Huomenna olis vielä vika työpäivä ennen joulua, tahtoisitteko jonkinlaista päiväni kuvina postausta, jos huomenna saisin sellaisen kuvailtua??? :))) Näkisitte samalla sitä raksapuuhaa, tosin on kyllä harkinnan alla ihan kunnon päivä raksalla postaus, ku sellasta on kyselty!

Mutta niihin ostoksiin !

Korvikset H&M 4,95€
Säärystimet H&M 5€
Hylly Ikea 69€
Kynttilät Citymarket alle 5€ kpl
Vyö H&M 7€
Neule H&M 15€ ja lamppu Ikea 15€

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka tää ostosten esittely tuli kuvina, ni niitä videoita olis kiva kattoo tulevaisuudessa.. :) ihan vinkkinä :) Niin monia blogeja kirjoitetaan, ni se on mukavaa vaihtelua. Mun seuraamistani blogeista ainakin Uino tekee aika usein videopostauksia ja pidän siitä kovasti.:)

Henna kirjoitti...

Joo, ehkäpä sellainen video on joskus tulossa.:)

Haidi kirjoitti...

hitsi ku sain ihanan kommentin sulta! kiitos :) kannustaa mua ottamaan viel kivempii kuvii:)

Henna kirjoitti...

hihi, ole hyvä :))

Anonyymi kirjoitti...

voisiikko tehdä postauksen sun lempiblogeista?

Anonyymi kirjoitti...

jos haluat blogillesi vähän näkyvyyttä, voit linkata sen vaikka tänne:http://thedreamisover-blog.blogspot.com/2010/12/linkita-blogisi.html teen postausta noista blogeista, jota tonne on linkitelty ja valitsen sitte kiinnostavimmat ja esittelen niitä:>

Henna kirjoitti...

Anonyymi: Voisin! Hyvä idis :) Toteutan tällä viikolla jos vaan pystyn! :)))

Iita: Linkitin jo, rakastan noita tollasia :P