keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Paljon turhia kuvia ja asiaa

Aukastaas vähän vielä päivän päätteeks mun koulupäivää :) Aamusta meillä oli neljä tuntia ensiapukurssia, joka oli muuten oikeesti mielenkiintosta! Välillä nousi tippa linssiin kun se kouluttaja kerto kaikista onnettomuuksista ja miten ne ihmiset kuolee käsiin.
Pussailtiin sitten sitä meiän "uhria", jota piti elvyttää ja käänneltiin toisiamme kylkiasentoihin. Jeejee.











Ensiavun jälkeen oli pari tuntia enkkua. Lukkariin oli merkitty väärä luokka ja me sitten istuskeltiin siellä, kunnes ryhmäohjaaja soitti ja kysy että missä ootte. Saatiin yks moniste tehtäväks, mulla kesti siinä ehkä vartti, ja lopun aikaa piirtelin ja pelailin.



Jottei vaan päästäisi kotiin valoisaan aikaan, meillä oli vielä yritysoppia kahdesta neljään. Saatiin sit tehtäväks suunnitella ens viikoks oma yritys, tai siis liikeidea mikä se on, ja sit sitä aletaan siitä työstään. Samalla tulosteltiin näyttöpapereita ja huudettiin kilpaa.









Sit pompataan aiheesta kolmanteen jalkaan ja alan ylistään teille AVONin Supershock gel-eyelineria! Siiis aivan m.a.h.t.a.v.a! Levittyy ihan höyhenenkosketuksella. Ei tarvi painaa yhtään, niinkuin usein rajauskyniä täytyy, vaan riittää kun lasket kynän luomea vasten, niin jälki on jo tullut! Love it ♥


Tilasin samalla avonilta tollasen huulipunan, kerran kokeilin, ja tulin tulokseen ettei sovi mulle yhtään! Mietin sitten sellasta, että tahtoisko joku sen multa lunastaa, vaikka kerran onkin koklattu? Joo vannon, et oon ihan terve, ei mitään kuppaa ja kuutta muuta kummempaa. No ei vaineska, oikeesti :) Eli siis lähtis superhalvalla jos joku rohkenee :)



Kotona oli tylsää, joten lähdin vähän kaupoille, ja huomasin että vaparissa oli hyllyn taakse piilotettu näitä IsaDoran Graffiti -lakkoja! Oli sit ihan pakko ostaa, kun oon jo kauan blogeissa tätä ihastellut. Laitoin tätä kynsiini, niin ensireaktio oli totaalinen repeäminen, jonka ohi mentyä tajusin, et hei! Tuli hienot kynnet! :))



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

paljos toi makso? :-)

Henna kirjoitti...

se tai olla nyt tarjouksessa joku vajaa kahdeksan euroo :)