keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Kysymys kaikille bloggaajille!

Mulla olis sellanen kysymys kaikille bloggaajille. Silloin kun aloititte bloggauksen, saitteko heti suuret kasat lukijoita, vai tuliko ne sillee pikkuhiljaa et ekaan puoleen vuoteen ei yhtään kommenttia?
Koska mulla oli niin että vielä viime kesäkuussa lukijoita ei ollut kuussa yhtäkään. Nyt sitten alkanu vähän lukijamäärät kasvaa, mutta silti toivoisin enemmän lukijoita! Ja onko teillä "keinoja" lukijamäärän kasvattamiseen? :) Se on niin mahtavaa kun pääsee kotiin ja on tullu kommentteja.  :) Niin suuremman lukijamäärän toivossa kysyisin teiltä neuvoja tähän!

8 kommenttia:

Jaspe kirjoitti...

Kyllä vain, vasta bloggauksen aloittaneena olen jo ennättänyt pohtimaan tätä samaa. Lähinnä kiinnostaisi ihan uusien lukukokemuksienkin kannalta kuulla muilta, mitä kautta ihmiset heidän bloginsa löytävät. Tällä hetkellä omasta lukijatilanteestani, kun aloitin niin lukijoita oli ehkä ekan kuukauden ajan parikymmentä viikossa, nyt muutaman jälkeen päivittäin noin 20-50, riippuen vähän omasta postaustahdista. Nämä tiedot siis olen saanut Google Analyticsin kautta.

Kiva blogi sinulla muuten, enpä ole tähänkään aiemmin törmännyt kuin vasta nyt :)!

Anonyymi kirjoitti...

ööm, mä mainostin blogiani Demi.fi:ssä hetken aikaa, tuli lukijoita parissa kuukaudessa joku 20. Ja loput on tullu itsestään + osa on kavereita :-)

Ite oon bongaillu hyviä blogeja myös toisten blogien kommenteista, että ahkera kommentointiki palkitaan joskus! :-D

enjaksakirjautua kirjoitti...

mainostan cosmossa!!

Anonyymi kirjoitti...

Eri keskustelupalstoilta löytyy aina joku joka kyselee linkkejä toisten blogeihin, niissä kannattaa mainostaa omaa blogia, esim. Demissä. Myös toisten blogeille kannattaa ahkerasti jättää kommenttia. Noiden kautta olen löytänyt itse kivoja blogeja!

Henna kirjoitti...

Kiitos paljon neuvoista :)
Oon nyt koittanu jättää paljon kommentteja muille, toivottavasti se kantaa vielä joskus hedelmää :)

Eikös demiin tarvitse kirjautua, voidakseen jättää kommentin?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tarvii rekisteröityä, mutta se on ilmaista :D

tyyli ja kaunes alueella on paljon keskustelua blogeista!

Anonyymi kirjoitti...

Demissä on aika nuorta lukijakuntaa, on toki hieman vanhempiakin mukana. Cosmossa taas nuoria aikuisia enemmän jotka ehkä lukee enemmän blogeja. Aika paljon riippuu sisällöstä miten lukijoita tulee, nämä aktiiviset muotiblogit kerää hyvin lukijoita eli paljon riippuu sisällöstä mitä tuottaa.
Muotiblogaajilla pitää vaan olla iso vaatekaappi ja rahaa ostaa uusia vaatteita käytettynä tai uutena.
Oma mielikuvitus ja hyvät ideat pitää blogin sisältörikkaana ja mielenkiintoisena, omaa persoonaa vaan esille.
Teeppä joskus videopostaus meikit päällä ja hyvässä valossa.

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, demiin täytyy kirjautua että voi jättää kommentin :P