keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Hame ja lakkoja

Tänä aamuna oli yhdeksältä pikkuveljen joulujuhla, joten herätys oli kahdeksan aikaan. Juhla kesti puolisen tuntia, jonka jälkeen lähdettiin pikkuveljen kanssa näyttämään todistusta äitille, käytiin vähän herkuttelemassa ja vielä mummulaan :)

Kävin salilla, joka oli ihan tyhjä! Ei edes henkilökuntaa, vähän oli jännää ku koko ajan kuulu katon läpi kaikkia ääniä ylhäältä ! Samalla poikkesin myös vaparissa ostamassa värityskirjan ja tussit! :) Samalla mukaan tarttui myös IsaDoran valkoinen graffitilakka ja Mavalan kullanvärinen lakka.

Menin sitten mummulle lorviin ja väritteleen värityskirjaa. Kun pääsin vihdoin kotiin ennen kolmea, aloin vähän siivoilla huonetta, lakkailla kynsiä ja ratkaista siluettiristikoita (parasta). Kun huone oli siivottu, lähdettiin vielä käymään kylällä. Poikkesin Seppälään, niin sieltä löytyi mulle HAME! En mä käytä koskaan hameita, ja oon jo pitemmän aikaa miettiny, että olis siistiä käyttää. Joten, mä ostin nyt toisen hameeni ja paksut sukkahousut.

Models Ownin kynsilakkasarjaan on tullut aivan ihania talvisia pastellisävyjä, joista lähti myös heti ruskea lakka kotiin.. Ja monia muita värejä jäin haaveilemaan ♥

Seppälä 4€
Mavala 4,95€ IsaDora 7,95€ ModelsOwn 4,95€

Muistakaa myös linkittää bloginne alempaan postaukseen! ♥

2 kommenttia:

Haidi kirjoitti...

Kivan värisiä noi lakat :) ja kiitos paljon sun kommentista!:) tää on vissii ihan hölmöö et tuun tällee vastailee kommentteihin..

Henna kirjoitti...

ei hölmöö lainkaan! :) kiva vaan saada kommenttia :)