torstai 30. joulukuuta 2010

Postipate postin tuo

Katsokaas mitä posti toi tänään tullessaan! Voitin curiousnooran arvonnassa Glitterin korvakorut, jotka tänään saapuivat kirjekuoressa postilaatikkoon! Varsin mukava ylläri muuten ei-niin-onnistuneen päivän keskelle!



Posti toi mukanaan myös tälläisiä! Tai oikeastaan oli tuonut jo eilen. Kävin eilen postissa joskus varttin yli neljä kyselemässä H&M:n pakettia. Postitäti sanoi, että ei ole hyllypaikkaa, ei ole tullut, mutta hän vielä tarkistaa. Se katto kaikki H&M paketit läpi, lukuunottamatta yhtä suurta. Mietin siinä sitten, että ei se voisi katsoo sitä yhtä vielä, jos se olis mun. En kehdannut kysyä, kun ajattelin että kai se asiansa osaa.

Tänään sitten uusi yritys, ja jälleen sama paketti oli samassa hyllyssä, samalla paikalla. Näytin lähetysnumeron tällä kertaa postisedälle, joka myös sanoi ettei hyllypaikkaa ole, muttahän tarkistaa vielä, kun paketit joskus unohdetaan merkata. Setä kävi kaikki paketit läpi, ja viimeisenä katsoi sitä jota mä jo eilen katselin. Ja sitten "Tässähän se on!". Siinä vaiheessa ajattelin että noniiiiii, mitä mä sanoin! Eilen lähetin poikakaverille viestiä, et ihan varmana se paketti oli siellä, mut muija ei vaan halunnu ettiä. Ja olinki viel oikeessa :-D Sinnikkyys siis palkittiin.

Ehkä jos en olisi sitä pakettia käyny kyselemässä, se olisi lähetetty takas ilman että mulle olis tullu koko paketista ilmotusta, koska sillä ei ollu hyllypaikkaa merkittynä! Yks kirje on ollu jo kaks viikkoo matkalla, ei oo näkyny.

(Paketissa oli isot kasat vaatteita, mutta välttämättömät lähetin takaisin, hyvä minä ;) )


Huomista iltaa ajatellen poikkesin ennen salille menoa Seppälään katsomaan josko olisi joku kiva halpa mekko. Eipä ollut, mutta pari luomiväriä eurolla, sekä normaalihintaiset irtoripset mukaan tarttuivat!


Missä te aiotte uuden vuoden juhlanne viettää? :)

4 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Hienoa, että paketti tuli näin pian perille ja erittäin mahtavaa jos se vielä kaiken lisäksi piristi päivääsi. ;)

Paula kirjoitti...

I love the earrings;)

Anonyymi kirjoitti...

Noi luomivärit on ihanat! Meinasi tänään tarttuu mukaan noi samat irtoripset! (:

Henna kirjoitti...

Mä kattelin eka sellasia modelsownin upeita ripsiä, joissa glitter juuressa, olivat olleet alessa viis euroo, mutta en raaskinu! :P

Ja joo, luomiväreistä sen verran, että tajusin vasta kokeiltuani, että toi pinkki sopii mainiosti myös korostamiseen :o Vaik poskipäille :) Ja mustassa oli ihan sikana pigmenttiä, vaikka ensin ajattelin että se on joku ihan huono :)