keskiviikko 24. marraskuuta 2010

E.L.F

Eilen törmäsin My things and thoughts blogissa, e.l.f:n meikkeihin. Mielenkiinnosta sitten päädyin heidän nettisivuilleen selailemaan ja ah mitä ihanaa sieltä oikein löytykään! Olisin tehnyt tilauksen aivan välittömästi, jos ne olisi pystynyt tilaamaan laskulle, mutta heti olis pitäny maksaa.

Joten hello seuraava palkkapäivä, mä oon ihan varmasti tilaamassa meikkejä tuolta :) Aivan järkyttävän halpoja! (laadusta tosin ei tietoa) Melkein kaikki tuotteet maksaa vain 1,70 €! Ja ensivaikutelma oli sivusta tosi hyvä.

Ehkä eniten rakastuin tohon luomiväripalettiin jossa sata eri väriä, ja hintaa vaan seitsemäntoista euroo, MORO! Myös meikkivoiteita ajattelin tilata, toivottavasti väri sopii, mulla kun on tosi vaalee iho kasvoissa :)




Mitä muuta? -Normipäivä. Aamulla kouluun, salille kahdelta, kotiin, nettiin, muru meille, muru pois ja loppuillan istun todennäköisesti koneella !

Ihan huisin kamala ilma tänään. Lunta tulee vaakasuoraan, ja autoon ottaa tuuli kiinni. Ja kylmä :( Onneks mun huoneen takassa on tänään ollut tuli, joten ihanan lämmin huone kun menee nukkuun ♥

Tänään päällä oli uutuuspaita, kirpparilta ostettu tosin, aivan ihana :)))


My outfit today
•Huivi, saatu mummulta
•Neule, espanjan tuliaisia
•Pinkki t-paita, kirppis
•Farkut, Only
•Kengät, Citymarket
•Ja kaulassa Miss Tampere Open- kisasta lahjaksi saatu Ilo-koru! ♥






Pakon edestä jouduin poistumaan sisätiloista, varauduin toppahousuilla ja -takilla! Ja sisäasukin oli erityisen lämmin tänään!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kerro hei sitte oliko noi hyviä!:D

Henna kirjoitti...

Jep!

Anonyymi kirjoitti...

I-H-A-N-A-T farkut(::

Henna kirjoitti...

Hih mä tykkään kans tosi paljon! Mut täytyy vaan pitää pitkiä kalsareita alla, kun tulee kylmä ku pakkanen menee aika helposti sisään :_D