lauantai 15. tammikuuta 2011

Alealeale

Mua oikein jäi kalvaan kun en eilen ehtinyt postata! Oli tosi tapahtumarikas päivä, eikä aikaa jäänyt koneella istumiseen, oikeastaan ei kiinnostustakaan.

Anyway, kerroin teille olevani aleshoppailija. Tein sen taas, aleshoppailin, ja kyllä kannatti odottaa taas :) Veronpalautusten saavuttua lähdin ostoksille ideaparkkiin ja rakastuin erääseen ponchoon. Hintaan en rakastunut, nimittäin se maksoi 39,95€, joka on mulle aivan liikaa.


Arvatkaas mitä tämä ihanuus maksoi H&M onlinessa puolitoista kuukautta myöhemmin?! 9,95€! Ja taas mun odotus palkittiin! Tulette varmasti näkemään tämän asukuvissa!


Kun käytiin kavereiden kanssa kesällä Tampereen keskustassa ostoksilla, silmiini osui legginsit, joihin oli painettu "farkut". Hinta oli taas musta liian kova legginseille, ja monen testailun jälkeen, ne jäivät odottamaan alehintaa.


Kävin perjantaina seppälässä ja mitä löysinkään. Puolen vuoden odottelun jälkeen nämä olivat alennuksessa 8,95€! Ja mukaan ne lähtivät, kotona tosin ihmettelin että miks tippuilee jalasta, niin huomasin että koko hintalapussa, oli eri kuin housujen takana olevassa kangaslapussa. Kyllä ne silti on ihanat ♥



Seppälä 5,95€

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ohoh, noi "farkut" on yli-ihanat! :>

Anonyymi kirjoitti...

Voi että oon kuolannut tota ponchoa jo pari kuukautta, ehkä nyt olis oikea aika hankkia se! ::D