torstai 20. tammikuuta 2011

Paljon onnea Henna-Maria`s 1 v!

Hiuskoru 1,95€
Korut 2€
Rannekoru 2,10€
Tuubiliivit 3€
Luomiväripaletti 6,95€
Toppi 4,95€
Rakkausmekko 10€!!!

Tänään eksyin tosiaan siis sinne ideaparkin suunnalle shoppaamaan. Tosin ensiksi kävin veskassa kun en uskonut navigaattoria ja ajoin vahingossa sinne :-D Oli ihan hyvä shoppailufiilis ja löyty tosi paljon kaikkee, mut sain karsittua turhat aika hyvin! Ennen tätä retkeä kävin lääkärissä ja sain terveen paperit. Mulla kun on yliliikkuvat nivelet, niin epäiltiin reumaa. Selästä meen lääkäriin sit taas ens viikolla :--D

Huomenna lähden sitten taas käymään Tampereella yksissä harkoissa, ja ajattelin samalla poiketa parissa liikkeessä, kun tota H&M lahjakorttiakin vielä jäi jäljelle! :) Junalla olis tarkotus mennä, katotaan nyt vielä että mihin aikaan, ei oo mitään tietoo että millai sinne menee päivällä junia kun oon aina menny aamulla !


Tänään päällä oli:
Takki H&M
Kauluspaita H&M
3/4 Hihanen H&M
Toppi H&M
Farkut(kin) H&M
Kengät sentään oli sitten cittarista!


Tekis mieli oikein panostaa huomenna vaatteisiin, mitä oon nyt tässä lähipäivinä KOITTANUTkin. Tuntee olonsa paljon paremmaks kun on nätit vaatteet ja koruja!

Löysin eilen tän laukun monen muun laukun alta ja olin ihan unohtanut että ylipäänsä omistan koko laukkua! Joten se pääsi sitten käyttöön pitkästä aikaa !

Ja niin tietty! Blogilla on tänään yks wee synttärit! Wuhuu!! Koitan viikonlopun aikana lyödä jonkinlaisen arvonnan pystyyn joten pysykäähän kuulolla! :-)))))

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1v blogille! Ihailen rohkeuttas pitää tällaista blogia tällaisessa ahdasmielisessä kaupungissa. Jatka samaan malliin! Ihana blogi!! :)

Henna kirjoitti...

Kiitos paljon! ♥ Rakastan tätä kirjoittamista, ja suurin osa palautteesta on hyvää, sillä voimalla mä tätä teen ! :) ja totta puhut että on kyllä hieman ahdasmielistä touhua täällä :--) Jos joku jollain lailla "erottuu", niin heti saa vihaisia katseita kaupungilla :D

Anonyymi kirjoitti...

saatko itse paljonkin vihaisia katseita??

Anonyymi kirjoitti...

sulla on tosi kiva blogi!
olisi kiva nähdä tämä uusi mekko sun päällä, ja voisit vaikka rakentaa sen ympärille bile-lookin, kenkineen ja koruineen? :)

Henna kirjoitti...

anonyymi 1: vanhemmailta ihmisiltä en niinkään, paitsi salilla naiset kattoo mua kiukkusesti, esim eilenkin. :-D Mut nuoret tuntuu tietävän mut ja ainakin kattoo pitkään ja supattelee! Oon kestäny sitä jo yläasteelta asti, joten enää ei niin haittaa :)

anonyymi 2: Joo itseasiassa tosi hyvä idea! Toteutan varmasti! :))

Anonyymi kirjoitti...

millähän tavalla sä tyttöreppana massasta erotut? kysynpähän vaan...

Anonyymi kirjoitti...

no voisitkos tarkentaa miten erotut?
ET MITENKÄÄN.

Henna kirjoitti...

Tota tota, mä en anonyymina lähtisi arvostelemaan. Sä tuskin tunnet mua, joten et ole oikea ihminen arvostelemaan. Kehtaisit edes kommentoida omalla nimelläsi :)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida, vaikkakin näin anonyyminä. Kommentoit aikaisemmin, että: "Ja selvästikään et ole vammalalainen, kun et tiedä. ;)"
Itse olen Vammalasta ja kuvien perusteella näytät aivan samalta kuin muutkin täällä päin liikkujat..
Ei kai vaan nämä "mallitouhut" ole nousseet päähän?

Tämä ei ole mitekään pahalla, ihan kiva blogi muuten!

Henna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.