tiistai 25. tammikuuta 2011

Arvonta !!!


Tänään jälleen töitä... Huomenna sitten kouluuun. Töiden jälkeen kävin kuitenkin salilla väsymyksestä huolimatta. Oon ottanu tavoitteekseni juosta kesällä 1500 metriä kuuteen minsaan. Tuntuu kyllä tosi mahdottomalta tässä vaiheessa :--D Kun nyt siihen aikaa menee noin kahdeksan ja puoli minuuttia.


Syksyllä alesta ostetut luhdan kengätkin pääsivät tänään ensikierrokselleen. Ne on vaan lojunu mun huoneessa käyttämättöminä, kun ajattelin että toi varsi on liian lyhyt. Mutta ihan kivat ne oli, niinku ostettaessakin :)


Mä halusin tänään laittaa vaaleet farkut. Toisaalta ajattelin, että mä haluaisin laittaa ne huomenna kouluun, enkä tahtoisi laittaa samoja housuja kahtena päivänä peräkkäin. Mutta laitoin ne kuitenki, katotaan sit mitä huomenna keksin päälleni kiskoo :)

Tykkään näistä siks, kun noi niitit on jotain uutta ! En oo ikinä käyttäny housuja joissa on niitit :--D Ja väri on kans tosi hyvä, vaikka ensin vähän epäröinkin !


Tänään päällä: 
Paidat H&M
Farkut GT
Kengät Luhta
Huivi Espanja
Sormus H&M


 Kävin tänään salin jälkeen seppälässä, koska tahdoin järjestää teille ihanille lukijoille arvonnan ! :) Ostin sitten kaks kynsilakkaa, jotka aion arpoa erikseen. Tässähän kun on oikeastaan kaksi syytä juhlia. Ensinnäkin ne blogin synttärit, joita vietettiin 20. päivä, sekä se että viikonlopun aikana tuli 20 lukijaa täyteen !!!! JEEE :) Oikeesti kun alotin blogin, niin toivoin tietty että joku lukiskin, mutta järki sano että tuskinpa. Ja nyt jo kakskymmentä ! Aivan mahtavaa!

Eli arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin kommenttiboksiin, ja jos oot anonyymi, jätäthän sähköpostiosoitteesi kommentin perään. Jos et tahdo julkaista sähköpostiasi, voit myös lähettää sen mulle sivupalkissa lojuvaan sähköpostiosoitteeseen! Haamut ei pääse arvontaan mukaan :)

Toinen lakoista on siis punainen, jossa on glitteriä seassa. Toinen musta, sinisellä glitterillä ! Voit myös laittaa kommentin perään, että kumman värin tahdot.


Sovitaan vaikka että arvonta on käynnissä ensi viikon sunnuntaihin, jotta saataisiin porukkaa mukaan ! :) Arpaonnea!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ooh cool! :D tahdon ton mustan mielummin :---------)

Anonyymi kirjoitti...

Osta vähän pidempiä paitoja jookos =) näyttää vaan aika hölmöltä tollainen just navan peittävä.. ja tais jossain edellisessä postauksessakin olla joku pienehkö ruutupaita päällä.. karmun näköistä!

Henna kirjoitti...

Haitanneeko tuo jos napa ei näy :P Paidat on kyl ihan normipitusia, housut vaan oli ylimatalat.

Rombo kirjoitti...

Musta ois kiva voitto (mutta käy se punainenkin!). :)

Ruut kirjoitti...

Oon sellanen kynsilakkahullu että kumpi vaan olis ihana :)

Marjo kirjoitti...

Sulla on kiva blogi :) Ja itse oon myös kauhee kynsilakka friikki että kumpi vaan käy :DD

Haidi kirjoitti...

Ehkä musta olis kivampi, mut kyl kumpi vain käy jos voitto osuis kohalle! :)

Minelle kirjoitti...

Minäkin osallistun:) mut kumpi vaan kelpaa jos sattuu osumaan kohdalle!

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat on tosi hienot,
mutta valitsen musta. :) Kiva blogi.

liis_kisu@hotmail.com