perjantai 28. tammikuuta 2011

Sun is shining for me, too!

Eilen olin kävelemässä kouluun, astuin yhden pienen lumivallin yli ja ennen kun ehdin tajuta mitään, makasin maassa lonkkani päällä! Ja se kipu oli ihan sanoinkuvaamaton. Ylöspääsykin teki tosi vaikeeta, mut sit lähdin linkutteleen kuitenkin koululle. Onneks mulla oli lääkäri varattu samalle päivälle, joten pääsin sit pian heti lääkäriin. Mut istuin siinä sit koneella puoltoista tuntia ja koko ajan särki. Ku nousin ylös niin se vihlo selkään saakka :/

Lääkäri määräs mulle vaan kipupiikin ja tulehduskipulääkettä, ei se meinannu edes sairaslomaa antaa. Mut hoitaja meni puhuun sille jälkeenpäin ni sain kolme päivää saikkua. Oli aamulla ihan pakko käydä tekeen enkun koe, mut moro hei kui paljo sattuu vielä. Ku ei sitä edes kuvattu, olis kiva tietää mikä siellä on, koska se on ihan turvonnu ja tuntuu et lihasta revittäis kun jalka menee taakse astuessa. Mut kattelen nyt muutaman päivän, ja jos ei parane niin meen sit maanantaina uusiks lääkäriin. Ku se isku oli ihan hurjan kova! Koko painolla lonkan päälle. Jos olisi ehtiny laittaa käden alle, ni se ois todennäkösesti murtunu.. :(

Jos jotain hyvää haetaan tästä päivästä, niin AURINKO PAISTAA!! :)) Siistii helmee, ja linnutki visersi tuolla kun kävelin autolta sisälle :) Tule kevät tule jo ♥

Otin teille sitten autosta pari keväistä kuvaa, enjoy :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

rakentavaa palautetta: vähemmän maisemakuvia kiitos.

Henna kirjoitti...

Teille anonyymeille se ei kelpaa mikään :-D kun naamakuvia ei saisi laittaa, asukuvia ei saisi laittaa eikä enää maisemiakaan, huhhuh :---D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kelpaa mutta katsoppas itse nyt tuota merkintää. Siinä on aivan liian monta kuvaa ja melkein kaikki samanlaisia. Turhautuminen tulee kyllä tämän sinun blogin kanssa. Taidan lopettaa vallan lukemisen koska ei tässä ole ole mitään järkeä. Haukut anoja ja sitten itse et tyyliin edes katso mitä tänne laitat. Ei tollasta jaksa ketään lukea.

Kannattaa mennä vähän itteensä.

Anonyymi kirjoitti...

Joku kaupunkilaispissis taas siellä itkee, ei ymmärrä mitään kauniille maalaismaisemille mut se on sen häpeä.
Pissis varmaan kuvaisi omaa naamaansa eri kulmista ja laittaisi sitä joka päivä esille, oikeasti sellaisiakin blogeja on tullu vastaan, lähinnä alkoi naurattamaan ja sen jälkeen vaihdoin blogia.

Sitäpaitsi suurin osa blogeista on liian samanlaisia ja samantyylisiä kuvia, toistensa tusinakopioita riittää, omaa tyyli, paras tyyli.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä pissis täällä on tosiaan 28 vuotias. Mutta hyvän maun rajoissa noita kuvia tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä valittajat tuntuu olevan herkkähipiäisiä, vähän kun puollustaa itseään ja kritisoi saamaansa palautetta niin se on haukkumista :D Ehkäpä Henna on saanut niin paljon kaikennäköistä negatiivista palautetta milloin mistäkin pikkuasiasta kun ei mikään kelpaa.
Henna itse tätä blogia tekee ja pitää ja itse kun tekee, niin saa mieleisen eikä kuuntele liiemmin muita, varsinkaan jos palaute ei ole oikeasti kovinkaan rakentavaa.

Ei ole kovinkaan suuri vaiva scrollata kuvia alemmas jos niin ahdistaa katsoa niitä.
Kyseessä ei ole kuitenkaan pelkästään muotiin perustuva blogi joita on satoja ellei jo tuhansia, joista suurin osa häviää massaan ellei itse blogin perustaja ole tarpeeksi personallinen ja kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

juu ei maisemakuvissa mitään vikaa oo, niitä näkee itsekkin kyllä päivittäin.. mutta sitä vaan että nämäkään kuvat ei kuitenkaan mitenkään SUPERerikoisia ole :)

opettelisit ottaan kommentit rakentavana! tuo ensimmäinenkään ei ollut mitenkään tarkoitettu olevan loukkaava. miten vaan.