tiistai 4. tammikuuta 2011

Päiväni raksalla!

Aamulla heräsin viis yli kuus valmistautuun töihin lähtöön. Auto oli ihan törkeen kylmä! Kävin tankkaamassa ennen töihin menoo. Kun pääsin työpaikalle, eihän siellä sitten ovet ollu vielä auki, ja me kyhjotettiin siellä kylmässä!! Sit pääsin sisälle kun menin pyytään toista kautta sairaalantätejä avaan oven !


Samaa hommaa tänään kuin eilenkin, eli muovimaton repimistä lattiasta, joka on muuten tosi raskasta! Varsinkin jo matto on vielä hyvin kiinno lattiassa. Eilisen jälkeen oli jo sormet tosi kipeet ja selkää särki, tänään sattuu sormiin jo kun niitä taittaa! Tossa kun täytyy olla kauhee puristusvoima (mitä mulla ei oo), että saa pidettyä matosta kiinni samalla kun sitä vetää irti.


Töissä olin siis vammalan aluesairaalalla, jossa remontoidaan (jälleen). Nyt siellä ollaan siinä vaiheessa että uutta nousee jo puretun tilalle, esim tiiliseinää.. P.S muuraus on kivaa!


Eilen revin mattoa ihan vaan käsin ja taltan avulla, tänään sain hyvän neuvon ottaa sorkkimisrauta avuksi. Onneksi matot eivät olleet NIIN pahasti kiinni tänään, kun mitä ne eiliset, ja ne sai aika hyvin (lue: otsa hiessä ja taju kankaalla) revittyä irti.. Sorkkaraudalla kuitenkin sai hyvän alun, jotta maton reunasta sai kiinni.


Päivän asu ;)


Ruokatauolla lähdin sitten sadan metrin päässä sijaitsevaan ässään ostaan vähän hedelmiä evääks. Ihanan aurinkoinen ilma! :) Auringonpimennystä tosin en nähnyt vaikka kuinka koitin katsella!


Töihin mä en meikkaile, mitä järkee kun aina on kuitenkin niin pölystä ja kaikkee !



Kotiin päästiin sitten taas puoli neljä, paikat niin kipeenä kun olla voi!

Kävin tänään taas salilla ja palkitsin itseni makkaraperunoilla! Kotiin tultuani siivosin huoneeni ja siitä aion palkita itseni leffalla ja popparilla. Varsinainen palkitsemispäivä!

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia! Muutenkin sulla on kiva blogi! :)

Henna kirjoitti...

Tosi kiva kun tykkäät! :)

Henna kirjoitti...

Tosi kiva kun tykkäät! :)

Henna kirjoitti...

Tosi kiva kun tykkäät! :)

Pilvi kirjoitti...

Sinulla on hieno ammatti(ala) :)